NB: FÅ PLASSER IGJEN!

IMPROTEATER SOMMERSKOLE

6.—10. JULI

En leken og trygg introduksjon til improvisert teater,

spredt utover en hel sommeruke :D

Improteater er kjempemorsomt og noe alle kan gjøre, uansett alder eller erfaring! Vår sommerskole passer perfekt for deg som har ingen eller liten erfaring med drama eller teater. , eller bare ønsker å Improteater er noe av det morsomsteImproteater er kjempemorsomt og noe alle kan gjøre, uansett alder eller erfaring! Sommerskolen er en sammensSommerskolen tar utgangspunkt i

Man trenger ikke ha drevet med teater for å kunne delta, sommerskolen passer for alle, uansett alder eller erfaring.

Sommerskolen varer fra mandag til fredag. Gjennom morsomme øvelser og leker vil du få en god innføring i grunnleggende improvisasjonsteknikker, og verktøyene som lar deg skape morsomme, triste og magiske scener sammen med andre.

Hensikten med kurset er å gi en morsom og grunnleggende introduksjon til improvisert teater, innenfor trygge rammer og på en inkluderende måte. Det vil blant annet si at ingen tvinges opp på en scene for å "prestere" foran de andre deltakerne. 

 

Gjennom morsomme øvelser og leker vil du få en god innføring i ulike improvisasjonsteknikker, og verktøyene som lar deg skape morsomme, triste og magiske scener sammen med andre.

Sommerskolen er mandag 17. juni til fredag 21. juni, fra 10:00 - 16:00 hver dag (inkl. pause) og er for deltakere fra 18 år og oppover.

 

Begrenset antall plasser.

Les gjerne noen av tilbakemeldingen fra fjorårets sommerskoledeltakere:

Sommerskolen i improteater var fantastisk! Sjeldan har eg lært så mykje og vore så sliten etter ei veke. Kurset var både morosamt, utfordrande, trygt og ikkje minst utruleg gøy. 10/10, meld deg på!

Sommerskolen var over all forventning, og et kjempebra sted å prøve impro for første gang. Jeg lærte masse om meg selv denne uka, og er veldig glad for at jeg meldte meg på!

Kurset var veldig gøyalt, utfordrende på en god måte og veldig lærerikt.

NB: Vi har nylig gått over til ny påmeldingsløsning. Ta kontakt på post@toyenimpro.no hvis du opplever problemer.

Ingenting å booke for øyeblikket

“Fantastisk kurs med en kunnskapsrik instruktør
som tar deg med inn i improverden
på en trygg og morsom måte!“