IMPRO NIVÅ 2

For deg som har tatt Impro for nybegynnere og vil leke og lære mer!

Kurset gir deg anledning til å ta i bruk verktøyene fra nybegynnerkurset 

til å spille scener med mere, fortsatt innenfor trygge rammer

og på en inkluderende måte.

Årets siste kurs var 13.-14. oktober. Kurs for 2019 er rett rundt hjørnet :)

Tidspunkt: 

Lørdag 10:00-15:00 og

Søndag 11:00 - 16:00

Sted: 

Borggata 7, Kulturstedet

0650 Oslo​ (Tøyen)

​Pris:

Helgekurset koster kun 1100,-

for begge dagene

Impro for nybegynnere lærer deg nyttige verktøy for improvisason. Level 2 lærer deg ulike måter å bruke de på, blant annet gjennom å skape fortellinger og spille scener.

De trygge rammene rundt kurset vil være de samme, men det vil være større fokus på å ta i bruk verktøyene fra nybegynnerkurset, samt lære nye.

Hensikten med kurset er å gjøre den enkelte og gruppen tryggere på improvisasjon sammen og det å opptre litt for hverandre. Det er fortsatt fokus på trygge rammer og inkludering, slik at ingen må gjøre noe de ikke er komfortable med.

Kurset er for deltakere fra 18 år og oppover. Begrenset antall plasser. Krever at du har tatt Improteater for nybegynnere.

Kurset ledes av Terje Brevik fra Tøyen Impro. Han har lang erfaring med improvisert teater og elsker å undervise og spille impro i inn og utland. 

I tillegg leder han Impro Neuf, Norges største og mest inkluderende impromiljø. Terje har en bachelor i dramapedagogikk, pluss en bachelor i IT som han ikke bruker lengre.

 

Terje har lært impro av Keith Johnstone, hos Loose Moose Theater i Calgary, iO Theatre og The Annoyance i Chicago, Finest City Improv i San Diego og Det Andre Teatret i Oslo.

“Fantastisk kurs med en kunnskapsrik instruktør

som tar deg med inn i improverden

på en trygg og morsom måte!

Kursdeltaker

©2018-2021 Tøyen Impro

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon