Tøyen Impro tilbyr kurs for alle som har lyst til å prøve improvisert teater innen trygge rammer, uansett bakgrunn. Impro er kjempemorsomt og noe alle kan lære, uansett om de aldri har drevet med teater før eller var med på skolerevyen i åttendeklasse.

 

Et kurs hos oss skal være lærerikt, åpenbarende og kjempegøy! 

Vi har et stort fokus på å skape trygge rammer og et inkluderende miljø. Hos oss er det lite press på prestasjon eller å være morsom. Her er feil det beste man kan gjøre. Faktisk.

Tøyen Impro har sitt utgangspunkt i Kulturstedet, en levende møteplass på Tøyen for aktører innen kunst og kultur. Kulturstedet åpner i 2019, men vi klarte rett og slett ikke å vente med å tilby improteater til Tøyen og omegn!

Vi tilbyr kurs og workshops for alle aldersgrupper. Ta gjerne kontakt om du ønsker morsom lek og læring der du jobber, studerer eller gjør helt andre ting.

Tøyen Impro ledes av Terje Brevik fra Impro Neuf, som regelmessig spiller og underviser improteater i inn og utland. I tillegg til en bachelor i dramapedagogikk har han lært impro av Keith Johnstone, hos Loose Moose Theater i Calgary, iO Theatre og The Annoyance i Chicago, Finest City Improv i San Diego og Det Andre Teatret i Oslo. Tøyen Impro samarbeider med en rekke instruktører og utøvere. Ta gjerne kontakt om du har lyst til å bidra!

©2018-2021 Tøyen Impro

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon