IMPRO FOR ALLE!

det morsomste du kan gjøre i Oslo!

Tøyen Impro tilbyr kurs for alle som har lyst til å prøve improvisert teater innen trygge rammer, fra nybegynner og opp. Et kurs hos oss skal være lærerikt, åpenbarende og kjempegøy!

Improteater er spontant teater uten manus, og som oftest veldig, veldig morsomt! Dette er noe alle kan gjøre, takket være enkle verktøy som hjelper oss med å spille hverandre gode, skape spontane historier og komme i kontakt med hverandre. Vi har et stort fokus på å skape trygge rammer og et inkluderende miljø, og hos oss er det lite press på prestasjon eller å være morsom. Her er feil det beste man kan gjøre. Faktisk.

Vår ambisjon er å skape positive opplevelser og mestringsfølelse gjennom lek, spontanitet og kreativitet. Eller som vi sier det, for deg som liker å ha det gøy!

Tøyen Impro ble grunnlagt av Terje Brevik i 2018 og ligger i Oslo. Terje er utdannet dramapedagog og IT-ingeniør. Før dette ledet han Impro Neuf fra begynnelsen fram til 2019, der han også grunnla Oslo Impro Festival. Terje har lang erfaring med å lede kurs med tema som kommunikasjon, samarbeid og kreativitet i Norge og internasjonalt, for næringsliv, organisasjoner og privatpersoner. Terje har flere års erfaring som seniorkonsulent i det private næringsliv.

“If everyone took one improv class,

the world would be a better place!”

Jay Sukow