IMPROTEATER SOMMERSKOLE

28. JUNI–2. JULI

EKSTRA SOMMERSKOLE

5.–9. JULI

For fjerde år på rad har vi gleden av å invitere til Oslos morsomste sommerskole for deg over 18 år!

Improteater er morsomt og spontant teater, uten manus og noe alle kan gjøre! Vår sommerskole passer perfekt for deg med eller uten erfaring fra før, så lenge du liker å ha det gøy!

Over fem sommerdager vil du få en god og leken innføring i improvisert teater på en trygg og inkluderende måte. Hos oss vil du oppdage at det handler om å spille hverandre gode, ha det gøy og at du allerede har alt du trenger for å spille improvisert teater, nemlig deg selv!

Vi er opptatt av å skape trygger rammer,. Det innebærer blant annet at man sier ja til det man har lyst til å være med på, nei til det man ikke vil være med på, og at det er lov å ombestemme seg underveis. Det betyr at ingen trenger å opptre for hverandre hvis man ikke vil, og at det er helt greit.

En sommerskole byr på en hel uke med lek, latter og mestringsfølelse!

Leken, eller øvelser om du vil, er måten man lærer seg de grunnleggende tingene på. Å oppdage at man har uendelig med ideer. Lære seg til å stole på at de er bra nok. Gleden av å utforske de sammen. Kjenne det kile i magen på en god måte. Og skape improviserte fortellinger, sammen!

Øvelsene gjør vi sammen eller i mindre grupper/par, og hele tiden blir man tatt godt vare på av en erfaren instruktør. Man kan se fram til mye glede og en mestringsfølelse som går utover improteater. Etter endt kurs opplever de fleste seg bedre på kreativitet, spontanitet, kommunikasjon, presentasjoner, og generelt tryggere på seg selv og andre. 

Man trenger ikke ha drevet med teater for å kunne delta, sommerskolen passer for alle, uansett alder eller erfaring.

Velkommen til det morsomste du kan gjøre i Oslo i sommer!

Sommerskolen går over fem dager fra mandag til fredag, hver dag fra 10:00–16:00 inklusive pauser. Sommerskolen er for deltakere fra 18 år og oppover.

Antall deltakere er begrenset til 10 personer. Vi gjør oppmerksom på at dette kan økes til maksimalt 16 personer hvis smittevernet tillater det. Allerede påmeldte deltakere vil i så fall informeres om dette før kursstart.

Ved utsolgt er det mulig å stå på venteliste, i tilfelle det dukker opp en ledig plass. Send en e-post til post@toyenimpro.no hvis dette gjelder deg. 

Vi tar smittevern på alvor og har naturligvis tilpasset alle våre kurs så de følger Folkehelseinstituttets råd og tiltak for kulturarrangementer. I tillegg har vi åpnet for at man kan melde seg av kurset opp til 48 timer før kursstart, med full refusjon av kursavgiften. Les mer på toyenimpro.no/smittehensyn

Sjekk også ut Sommerskole Del2: MER GØY!19. – 23. juli.

Ta gjerne kontakt på post@toyenimpro.no hvis det er noe du lurer på.

Hva tidligere deltakere sier om sommerskolen: 

 

Sommerskolen i improteater var fantastisk! Sjeldan har eg lært så mykje og vore så sliten etter ei veke. Kurset var både morosamt, utfordrande, trygt og ikkje minst utruleg gøy. 10/10, meld deg på!

 

Sommerskolen var over all forventning, og et kjempebra sted å prøve impro for første gang. Jeg lærte masse om meg selv denne uka, og er veldig glad for at jeg meldte meg på!

 

Kurset var veldig gøyalt, utfordrende på en god måte og veldig lærerikt.

“Fantastisk kurs med en kunnskapsrik instruktør
som tar deg med inn i improverden
på en trygg og morsom måte!“