IMPROTEATER SOMMERSKOLE

DEL 2: MER GØY!

19.–23. JULI

Sommerskole del 2: MER GØY! er for deg som har tatt Tøyen Impros sommerskole for voksne* og vil gjøre enda mer impro :D

 

Del 2: MER GØY fortsetter der sommerskolen slapp!

 

Her får man muligheten til å bruke alt det man lærte på sommerskolen til å spille lengre scener, utforske flere impro-leker, men også lære noen nye triks som kan gjøre det lettere å ha det gøy sammen.

Det er nå det som kanskje var skummelt til å begynne med virkelig begynner å bli gøy!

På læreplanen står blant annet ulike kortform-oppsett (games), 2 og 3-personsscener, gruppescener og ulike måter å spille langform på, såkalte langform-format.

I tillegg vil man lære masse om gruppedynamikk og samarbeid, kommunikasjon, kreativitet, og det å stole på egne og andres impulser.

Dette blir bra!

 

*Sommerskolen del 2 er også åpen for den som har tatt nybegynnerkurs og Nivå 2 hos oss, eller kan vise til annen erfaring. Ta kontakt hvis du er usikker på hva som gjelder for deg.

Sommerskolen går over fem dager fra mandag til fredag, hver dag fra 10:00–16:00 inklusive pauser. Sommerskolen er for deltakere fra 18 år og oppover.

Antall deltakere er begrenset til 10 personer. Vi gjør oppmerksom på at dette kan økes til maksimalt 16 personer hvis smittevernet tillater det. Allerede påmeldte deltakere vil i så fall informeres om dette før kursstart.

Sommerskolen Del 2: MER GØY! gjennomføres med 6 eller flere påmeldte deltakere. 

Ved utsolgt er det mulig å stå på venteliste, i tilfelle det dukker opp en ledig plass. Send en e-post til post@toyenimpro.no hvis dette gjelder deg. 

Vi tar smittevern på alvor og har naturligvis tilpasset alle våre kurs så de følger Folkehelseinstituttets råd og tiltak for kulturarrangementer. I tillegg har vi åpnet for at man kan melde seg av kurset opp til 48 timer før kursstart, med full refusjon av kursavgiften. Les mer på toyenimpro.no/smittehensyn

Ta gjerne kontakt på post@toyenimpro.no hvis det er noe du lurer på.

“Fantastisk kurs med en kunnskapsrik instruktør
som tar deg med inn i improverden
på en trygg og morsom måte!“